ACT in Actie – Academy : Wat is er allemaal beschikbaar?

Vervolgens hebben we even stilgestaan bij de ACT in Actie – Academy. Dit is het online leerplatform van ACT in Actie, waar jullie cursisten na afronding van de cursus één jaar gratis toegang toe hebben om jullie verder te verdiepen in ACT. De volgende modules zijn hier beschikbaar:

ACTFLIX :
Masterclasses (25+, klik HIER voor volledig overzicht):
Psychoeducatie
Diagnostiek
– ACT in de Praktijk – Sociale Angst (serie)
– ACT in de Praktijk – Chronische Pijn (serie)
– ACT in de Praktijk – Slapeloosheid (serie)
– Procesgericht werken met ACT – Chronische Pijn (serie)
– Procesgericht werken met ACT – Patronen in de Persoonlijkheid (serie)
– Time to ACT!
– Learning ACT!
– Focused ACT

Microcursussen:
– ACT in Vogelvlucht
– Online werken met ACT (videobellen, eHealth & mHealth)
– ACT & Relaties
– Relational Frame Theory

ACT in Actie Toolkit:
Deze toolkit helpt je om ACTief aan de slag te gaan met ACT. Er zijn hier meer dan 100 ACT-oefeningen, ACT-metaforen & brochures beschikbaar. Tevens is er een overzicht van filmpjes beschikbaar, die je goed kunt gebruiken tijdens de sessie. Ook zal er een overzicht van ACT-vragenlijsten worden geboden, die kunnen worden ingezet ter monitoring van de behandeling.

Van Klacht naar Veerkracht – eHealth module:
Middels de Klacht naar Veerkracht module kun je zelf ervaringsgericht aan de slag met ACT. Deze “Van Klacht naar Veerkracht” ACT-module bestaat uit 9 deelmodules; elke deelmodule richt zich op een specifieke vaardigheid die je gaat helpen bij het omgaan met de obstakels die op je pad zijn gekomen of een vaardigheden die je gaan helpen om weer te gaan investeren in de dingen die belangrijk voor je zijn.

ACT in Actie – Online Community:
Deze community staat in het teken van het verbinding maken met elkaar, alsook het aanvullen van elkaar. Je bent van harte welkom om in deze fora je vragen te stellen, casuïstiek in te brengen, ACT-materiaal te delen of interessant ACT-nieuws te posten!