ACT in de Praktijk: Demonstratievideo’s

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This cursus is currently closed

Uitgeverij Thema heeft besloten om per 1-1-2024 te stoppen met de uitgave van Time to ACT. In het verlengde hiervan heeft coauteur Gijs Jansen besloten om de vier video’s die hij heeft gemaakt voor Time to ACT – niet meer beschikbaar te stellen. Het betreffen de video’s Creatieve Hopeloosheid, Acceptatie, Defusie & Zelf als Context. Gezien het auteursrecht van deze video’s vanaf 1-1-2024 geheel bij hem rusten, is het ons helaas niet meer toegestaan om deze vier video’s nog aan te bieden. De auteursrechten van de video’s over het Hier en Nu, Waarden, Toegewijd Handelen en Psychologische Flexibiliteit blijven wel in ons beheer (gezien de rechten bij mij liggen, als uitvoerend therapeut).

Speciaal voor lezers van Time to ACT! stellen wij gratis een alternatieve demonstratiereeks ter beschikking voor de vier ontbrekende video’s: ACT in de Praktijk. In deze reeks wordt één cliënt met sociale angstklachten gevolgd. Na elke video, volgt er ook een korte reflectie op de video.

Tevens zullen we hier ook nog de vier originele video’s van Time to ACT ter beschikking stellen, die wij in eigen beheer hebben (Hier en Nu, Waarden, Toegewijd Handelen en Psychologische Flexibiliteit).