ACT for You: Cliëntplatform

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
150,- (Premium-access)
Begin
This cursus is currently closed

Welkom bij het het cliëntplatform: ACT for You!

ACT for You is ontwikkeld om jou als professional te ondersteunen in jouw ACT-trajecten door een digitale ACT-catalogus vol met ACT-materiaal beschikbaar te stellen. In deze catalogus kun je per ACT-proces een overzicht vinden ruim 200 (!) ACTiviteiten: ACT-oefeningen, ACT-metaforen en ACT-video’s. Tevens zijn er een aantal ACT-vragenlijsten beschikbaar. Tenslotte is de gehele Klacht naar Veerkracht eHealth-interventie inzetbaar (10 verschillende modules).

Alle ACTiviteiten in de digitale ACT-catalogus kun je toesturen naar jouw cliënten, zonder dat deze daarvoor een apart-account moeten aanmaken. Het ACT for You platform is toegankelijk voor alle devices: PC, tablet en smartphone. Hierdoor zijn de ACTiviteiten dus ten alle tijden beschikbaar voor de cliënten – en kunnen ze ermee oefenen in hun eigen omgeving, op de momenten waarop het voor hun het beste uitkomt.

  • Stuur simpel en snel jouw favoriete ACT-content naar jouw cliënt.
  • ACT-catalogus bevat meer dan 200 ACTiviteiten.
  • Transdiagnostiche, evidence based Klacht naar Veerkracht eHealth-module beschikbaar.
  • Cliënten hebben géén eigen account nodig.
  • Onbeperkt aantal cliënten & onbeperkt gebruik van ACT-content.
  • ACT for You is op elk device te gebruiken (PC, Tablet & Telefoon).

Momenteel ben je niet ingelogd in de ACT in Actie – Academy. Je moet ingelogd zijn om gebruik te maken van het ACT for You cliëntplatform.